Gebruikte tractoren te koop

Bij Jan Peters & Zonen hebben wij zowel gebruikte als nieuwe tractoren te koop. Wees er snel bij, een koop de beste tractoren tweedehands voor de beste prijs.

Typen gebruikte tractoren die te koop staan bij Jan Peters & Zonen

Wij hebben geen directe invloed op de typen gebruikte tractoren die wij geleverd krijgen en te koop kunnen zetten. Wat wel zeker is, is dat alle tweedehands tractoren van goed kwaliteit zijn. Onze deskundigen monteurs zullen elke aangeleverde tractor eerst grondig onder de loep nemen voordat deze in ons snel wisselende aanbod aan gebruikte producten wordt opgenomen.

De aangeleverde tractoren vallen veelal onder het merk Massey Ferguson; een vooraanstaand merk met op dit moment 12 typen tractoren. Deze tractoren variëren enorm in onder andere grootte en paardenkracht. Wanneer wij een gebruikte tractor te koop hebben staan, adviseren wij u dan ook graag of deze specifieke tractor al dan niet bij het door u gewenste werk past.

Een deskundig advies

Al jarenlang ontvangen wij tractoren, welke wij als gebruikte tractoren te koop aanbieden. Jan Peters & Zonen is een familiebedrijf, opgericht in 1983, gespecialiseerd in de reparatie en verkoop van tractoren en andere landbouwmachines. Wij helpen u dan ook graag bij de aankoop van uw landbouwproducten. Of het nu enkel om onderdelen of hele machines gaat – bij Jan Peters & Zonen krijgt u altijd een deskundig advies op maat. Bel voor een afspraak naar 0487-572424, en wij ontvangen u graag aan de Lageweg 14a in Dreumel!

Neem contact op

Jan Peters & Zonen

Lageweg 14a
6621 BS Dreumel
T: 0487-572424
F: 0487-571660
E: info@janpeterslmb.nl
KvK: 10026601