MF 3700 V S F GE WF

Een sterk concept

De 3700 serie van Massey Ferguson is uitgevoerd met een 4-cilinder FPT Common Rail motor en biedt u een keuze uit verschillende transmissies. De serie bestaat uit drie modellen van hoge kwaliteit, met ruime cabine of platform, in diverse breedtes en profielen, met naar keuze 2- of 4-wielaandrijving voor een reeks specialistische toepassingen. De serie is revolutionair vernieuwd op basis van praktijkervaringen. De model breedte varieert van 1,00 tot 1,40 meter

Kenmerken MF 3700 V/S/F/GE/WF serie

  • De cabine is ruim en comfortabel, met nog beter zicht rondom.
  • De nieuwe common rail motor heeft meer vermogen, reageert sneller, heeft meer koppel en verbruikt minder brandstof.
  • Kies de versnellingsbak die het best bij u past.
  • Nieuwe verticale uitlaatpijp geeft vrij zicht voor de bestuurder.
  • Zeer wendbaar dankzij de algehele vormgeving en de Superturn vooras.
  • Befaamde 3-puntshefinrichting met hoge hefcapaciteit. Elektronische bediening van de hefinrichting (ELC) is als optie verkrijgbaar.
  • Verkrijgbaar met maximaal vijf regelventielen, waarvan twee met een joystick kunnen worden bediend, alsmede achter en in het midden gemonteerde snelkoppelingen.
  • Hydrauliekoliestroom van tot 93 l/min.
  • Verfijnde aftakas die een lager motortoerental nodig heeft. En dus zuiniger en stiller is.
  • De cabine is in 2 breedtes leverbaar, nl. +/- 100 of 120 cm zodat de optimale variant gekozen kan worden.

Toelichting op uitvoeringen V/S/F/GE

Vineyard (wijnbouw) versie (V)
Vanaf 1,0 m breed, op maat gemaakt voor traditionele smalle wijngaarden, met rijenafstand 1,80 – 2,20 m tussen de wijnstokken.

Special versie (S)
Vanaf 1,30 m breed, geschikt voor meer open wijngaarden met rijenafstand 2,00 tot 2,50 m, plus zeer uitgebreid comfort in de grotere cabine.

Flex versie (F)
De ‘Flex’ uitvoering is verkrijgbaar in breedtes van 1,50 tot 1,80 m en zijn compact, flexibel en veelzijdig. Ideaal als u op zoek bent naar een universeel inzetbare tractor voor algemene toepassingen. Het Flex model is ook zeer geschikt voor lage veestallen, in de groenvoorziening en zelfs op steil, heuvelachtig terrein.

Versie GE
Vanaf 1,15 m breedte. Dit model met lage hoogte is speciaal ontworpen voor werk onder lage bomen, smalle rijencultuur in de fruittuin, polytunnels en onder overkappend gewas. Bij uitstek een fruitteelt tractor.

Versie WF

Vanaf 1,5 m breedte. laag zwaarte punt en grotere stabiliteit bredere cabine ( 1,2 mrt. ) bredere voor- en achteras. ook geschikt als lichte universele trekker.

Modellen

ModelMotorVermogen pk (kW)Uitvoering
MF 37073,4 liter/4-cil75 (55)*V/S/F/GE/WF
MF 37083,4 liter/4-cil85 (62)*V/S/F/GE/WF
MF 3709/103,4 liter/4-cil95 (69)*/105(77)S/F/GE/WF