Machines

Massey Ferguson Hooibouw
Fella Hooibouw
Bogballe
Pronar
Vigolo
Thaler
Kuhn
Lengrich voertechniek
Wanner spuit techniek
Peecon

 

Interesse?

Interesse in een van deze producten? Neem vrijblijvend contact op.

Bel ons
Mail ons

Landbouw machines

Massey Ferguson Hooibouw

Met de toevoeging van deze indrukwekkende reeks MF hooibouwmachines aan het huidige programma van tractoren, oogstmachines, en verreikers, is Massey Ferguson trots om nu een full-line programma aan machines te bieden inclusief zeer efficiënte maaiers, schudders, en harken van hoge kwaliteit.

Voor meer informatie bel Jochem 06-23639440

FELLA hooibouw

Fella staat reeds tientallen jaren lang voor kwaliteit en innovaties in de groenvoederwinning. De machines worden praktijkgericht ontwikkeld, getest en verbeterd. Sleutelwoorden hierbij zijn kwaliteit, betrouwbaarheid en eenvoudige bediening. Fella levert een compleet programma machines voor de groenvoederwinning, bestaande uit trommel-, schijven- en combinatiemaaiers, schudders en zwadharken. Machines van bewezen kwaliteit, voor professionele agrariërs en loonwerkers.

Bogballe

Bogballe is al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in de productie van kunstmeststrooiers. De Deense machinefabrikant is op dit moment zelfs één van de grootste leveranciers van kunstmeststrooiers in de wereld.
Bij de ontwikkeling van nieuwe strooitechnieken kijkt Bogballe altijd goed naar de praktijk, alvorens deze in de productie toe te passen. De meeste innovaties zijn gebaseerd op ervaringen van gebruikers. De strooiers van Bogballe blinken uit door hoge kwaliteit, maximale precisie en optimaal gebruikersgemak.
1. Het perfecte strooibeeld
Het In-Centre systeem wordt gebruikt voor normaal strooien; de strooischijven draaien naar elkaar toe naar het midden van de strooier. Zo bereiken we een perfecte “4-voudige overlap” met een perfect strooibeeld en een lage variatiecoëfficiënt (VC).
2. Optimaal kantstrooien
Op de kopakker gebruiken we het Off-Centre systeem. De enige aanpassing is dat de draairichting van de schijven verandert. Dit systeem zorgt voor een perfecte verdeling naar de kant en in het veld. Het strooisysteem voldoet aan de Europese Milieu norm EN 13739-1 en is standaard op alle strooiers.
3. Uitvoerig getest weegsysteem
Sinds 1988 heeft de weegtechniek gezorgd voor een hoge mate van precisie. De weeginrichting registreert veranderingen in de stroom en past de uitloopopeningen automatisch aan. Daardoor is de gebruikte hoeveelheid kunstmest nauwkeurig verdeeld, wat een optimaal rendement en beheersing van de kosten geeft.
4. Perfecte uitloop
Dankzij de automatische schuiven valt de kunstmest altijd op de juiste positie op de schijf. Dit geeft altijd een perfect strooibeeld, ongeacht de stroom kunstmest, rijsnelheid en werkbreedte.
5. Een strooischoep
Voor het normaal strooien en het kant strooien worden dezelfde strooischoepen gebruikt. Tegelijkertijd bestrijken de strooischoepen meer werkbreedtes met één en dezelfde afstelling. Om een lange levensduur te verzekeren zijn deze schoepen gemaakt van mangaanstaal.
6. Eenvoudige instellingen
Één instelling en de strooier is gereed om te strooien. Als u voor een strooier met weeginrichting en intelligente controle kiest, dan is de enige instelling die gedaan moet worden de neigingshoek, zodat de gewenste werkbreedte bereikt wordt. Het risico van een verkeerde instelling is minimaal.
7. Intelligente controle
Onze weegstrooiers met geïntegreerde intelligente controle verrichten voortdurend metingen van de bewegingen, ook onder heuvelachtige omstandigheden. De intelligente software werkt non-stop met de weegsignalen van de trechterinhoud. Met deze informatie worden de volledig automatische kalibraties on-the-move uitgevoerd. Op deze manier bereiken we een optimale nauwkeurigheid en exacte hoeveelheid.

Pronar

De Poolse fabrikant maakt onder meer trailers en landbouwmachines. Pronar heeft echter ook een machinelijn voor gemeentes en de groenvoorziening. Denk daarbij aan sneeuwschuivers en rolbezems. Pronar is opgericht in 1988 en heeft maar liefst zes fabrieken in Polen. Mechan Cultuurtechniek levert haakarmen, trailers, mestverspreiders, oprijwagens en sneeuwschuivers

Vigolovigolologo

Vigolo gaat in 1964 van start met de productie van landbouwmachines. Meer bepaald met de eerste rotatieve frezen. Met de rotatieve frezen wordt de productie vergroot met rotorkopeggen, klepelmaaiers en diepwoelers. Reeds vanaf het begin staat de degelijke en onverwoestbare kwaliteit centraal, waardoor de Vigolo machines nu nog reeds bekend staan voor hun betrouwbaarheid. De export van Vigolo machines start in 1969, waar het 75 % van zijn zakencijfer uit haalt. Omwille van de zware concurrentie legt Vigolo zich toe op strenge kwaliteitscontroles. De totale oppervlakte van de Vigolo fabriek beslaat 28.000 m², waarvan 12.000 M² ervan overdekt is. Het merendeel van de componenten wordt in huis gefabriceerd, waardoor zeer flexible en snel kan worden geproduceerd. Ook wordt er zo de Know-How binnenshuis gehouden.

Thalerthaler-logo

De Zuid-Duitse fabrikant Thaler is opgericht in 1997, en bracht in 2000 haar eerste wiellader op de markt. In relatief korte tijd is het bedrijf uitgegroeid tot de op drie na grootste fabrikant van wielladers in Europa. Door de verscheidenheid aan modellen en de mogelijkheid tot levering van individuele aanbouwwerktuigen kan aan bijna elke klantenwens worden voldaan. Dat is de grote kracht van Thaler. Thaler levert een uitgebreid programma machines (12 verschillende modellen wielladers) die hun weg vinden in de landbouw, industrie, de bouwsector, aannemers, loonwerkers en ondernemers in tuin- en landschapsbeheer.

Kuhn

PERFECT MAAIWERK VAN DE BESTE MAAIER! 5 KUHN heeft de ontwikkeling van de generatie trommelmaaiers zeer zorgvuldig uitgevoerd. In een proces waarbij jarenlange ervaring, moderne techniek en productiemethoden met elkaar verbonden zijn, is een gedegen product ontstaan. De uitkomst is een serie trommelmaaiers voor zowel front- als driepuntaanbouw. Naast de bekende kenmerken van KUHN trommelmaaiers zijn er nu nog meer verbeteringen zoals de FlexProtect beschermkappen en modulaire bouw toegevoegd.

Lengrich Voertechniek

V-MIX voertechniek

Voermengwagen-kwaliteit „Made in Germany”

Vind de juiste voermengwagen voor uw bedrijf. Profiteer van een groot aanbod aan voertechniek dat zich door extern ladende en zelfladende voermengwagenszelfrijdende voermengwagensstationaire mengers en talrijke variatiemogelijkheden precies aan uw behoeftes aanpast.

V-LOAD Cutter kuilvoersnijder

U wilt kuilvoer van de hoogste kwaliteit en een machine die aan uw wens tegemoet komt? De BvL kuilvoersnijders passen zich aan uw wensen en aan de omstandigheden in uw bedrijf aan.

Wanner spuit techniek

Recycling spuit NTR20 voor professionele, midden besparen fruitteelt. De basis voor de NTR20 ontwikkeld door Wanner en bewezen recycling technologie met intelligente luchtrichtlamellen in de buitenmuren. behandelen Twee tangentiële en doordringen in de eerste rij van de voorraad. Het teveel aan pesticiden wordt door het buitenste wand reflector en gerecirculeerd naar de spuittank. De speciaal ontwikkelde Vorm van de reflector muur, omgeleid we de overtollige lucht blower, opnieuw verrijkt met spray en voor de behandeling van de tweede buitenzijde van de rij gebruikt. De binnenste-mounted device backstop neemt de laatste overige en ongebruikte pesticiden en voert deze ook terug in de tank. Afhankelijk van de bladeren en dichte van de voorraad kan aanzienlijke hoeveelheden pesticiden worden opgeslagen. Bovendien voordelen voor het milieu, zal het toestel betalen voor zichzelf over de daaruit voortvloeiende kostenbesparingen.

Peeconpeecon-logo

Peeters Landbouwmachines produceert op een totale oppervlakte van 70.000 m2 duizenden machines per jaar die naar meer dan 40 landen worden geëxporteerd. In Achtmaal beschikken wij over 20.000 m2 overdekte fabrieksruimte en in onze panden in Etten-Leur beschikken wij ook nog eens over 35.000 m2 overdekte fabrieksruimte. Naast de Nederlandse fabrieken werken er in totaal ook nog eens 50 mensen voor ons in verschillende productie-eenheden in Frankrijk, Duitsland, Italië en China. De fabrieken en kantoren van Peeters Landbouwmachines staan garant voor een zeer gemotiveerd team van 125 medewerkers die iedere dag klaar staan om uw machine naar wens te produceren.

Een team van goed opgeleide ontwikkelaars houdt zich continu bezig met het vernieuwen van bestaande en het ontwikkelen van nieuwe machines. Met behulp van een groot machinepark worden de onderdelen voor uw machine geproduceerd. Zo wordt er dag en nacht plaatwerk gesneden met laser- en 3D plasmasnijmachines met een totale snijcapaciteit van 300 m2. Nieuw is ook de buizenlasersnijmachine. Onderdelen worden verder verwerkt met diverse CNC machines waaronder 10 lasrobots. Recentelijk heeft Peeters Landbouwmachines geïnvesteerd in een nieuwe professionele poedercoatstraat voorzien van een straalcabine en oven met een totale lengte van 30 meter. Daarnaast kunnen wij ook zelf schooperen.

Met een recordaantal van ruim 500 unieke machines heeft Peeters Landbouwmachines een mijlpaal bereikt. Dit alles hebben wij alleen kunnen realiseren dankzij uw vertrouwen in ons product en wij hopen in de toekomst samen met u onze activiteiten verder uit te kunnen breiden!

Vooral tanken en bemesters