Interesse?

Interesse in een van deze producten? Neem vrijblijvend contact op.

Bel ons
Mail ons

McCormick tractors

Voor McCormick tractors kunt u uitstekend terecht bij Jan Peters & Zonen. Wij zijn een betrouwbare leverancier van landbouwmachines van grote merken zoals McCormick en DeLaval. We hechten grote waarde aan een uitstekende service en een hoge kwaliteit van onze producten en diensten. Onze monteurs worden jaarlijks bijgeschoold, zodat ze beschikken over de laatste kennis op het gebied van de machines. U kunt rekenen op onze professionaliteit!

Een ruime keuze aan McCormick tractors

Voor de landbouwsector hebben wij diverse McCormick tractors in ons assortiment. Standaard tractoren, smalspoor tractoren of tractoren met een uitrusting voor bezaaiing of oogsten. Met McCormick tractors koopt u absoluut kwaliteit: cabine, vooras en stoel zijn altijd comfortabel afgeveerd en de knoppen en hendels zijn logisch geplaatst. De symboliek op de knoppen is duidelijk. Er wordt veel aandacht besteedt aan ergonomie. U kunt uw McCormick tractors uiteraard ook bij ons laten onderhouden. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor verkoop, onderhoud en reparatie van:

  • Melkmachines
  • Tractoren
  • Landbouwmachines
  • Tuin- en park machines
  • Heftrucks
  • Mini-shovels

Neem contact op voor meer informatie

Bent u geïnteresseerd in McCormick tractors en wilt u graag meer informatie? Of heeft u vragen over de mogelijkheden voor onderhoud en reparatie van landbouwmachines door onze monteurs? Neemt u dan contact met ons op via 0487-572424 en we leggen u graag de opties uit.