Tractor kopen nieuw

Home » Tractor kopen nieuw

Een tractor kan je bij Jan Peters & Zonen kopen, zowel nieuw als tweedehands! Onze nieuwe tractoren zijn afkomstig van 2 topmerken onder de leveranciers van tractoren: Massey Ferguson en Ferari. Wanneer gaat u uw nieuwe tractor kopen?

Een tractor kopen wanneer u nieuw in het vak bent

Of u nu net van start gaat met uw landbouwbedrijf, of al wat jaartjes meedraait – bij Jan Peters & Zonen kunnen wij u altijd van dienst zijn met een passend advies. Heeft uw oude, vertrouwde tractor het bijvoorbeeld begeven, en wilt u een nieuw exemplaar kopen? Dan helpt Jan Peters & Zonen u graag bij het vinden van een passend model! Op deze manier kunnen wij u assisteren met het vinden van een gelijkend model, maar wel met de nieuwste technologieën. U zal het verschil zeker merken!

Bent u nog nieuw in het vak? Dan kunnen wij u ook zeker helpen. Met meer dan 30 jaar aan deskundigheid in huis kunnen wij u altijd een passend advies geven. Voor elke branche is er dan ook wel een passende tractor.

Contact opnemen met Jan Peters & Zonen in Dreumel

Wilt u een tractor kopen die nieuw is, en heeft u hier nog wel wat hulp bij nodig? Neem dan telefonisch contact met ons op via het telefoonnummer 0487-572424 en maak een afspraak met één van onze deskundigen.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.

Jan Peters en Zonen