Home » Tuin en Park

Grasmaaiers

Husqvarna
Scag/ Seco
Waterkracht

Interesse?

Interesse in een van deze producten? Neem vrijblijvend contact op.

Bel ons
Mail ons

Tuin & Park

Husqvarna,

Met al meer dan 325 jaar van innovatie en passie, levert Husqvarna producten voor bos, park en tuin aan professionals. Niet alleen de prestaties zijn belangrijk, maar ook gebruiksvriendelijkheid en veiligheid, zodat u uw werk efficiënt kunt doen. Husqvarna biedt een breed en nog steeds groeiend assortiment producten en accessoires, van kettingzagen en doorslijpmachines tot robotmaaiers. Als u erover denkt een kettingzaag, motorzeis, tractor of andere machine van Husqvarna te kopen, bent u al op het punt aangekomen dat u alleen uit het beste kiest. De rest is gewoon een kwestie van uw eigen persoonlijkheid, van wie u werkelijk bent. Welkom bij Husqvarna!

Scag / Seco,

OVER SCAG POWER EQUIPMENT

Scag Power Equipment, een divisie van Metalcraft uit Mayville, Inc., werd opgericht in 1983. Oorspronkelijk werd het Scag®-product vervaardigd onder contract met Metalcraft uit Mayville in Mayville, Wisconsin. In 1986 kocht Metalcraft Scag Power Equipment, wat het begin markeerde van een enorme groeiperiode voor het bedrijf.

Van slechts één model, een berijder met tandwielaandrijving, tot meer dan 50 modellen vandaag de dag, is Scag Power Equipment uitgegroeid tot een van de grootste onafhankelijke fabrikanten van commerciële en residentiële maaiapparatuur en apparatuur voor afval-/grasbeheer ter wereld. De innovatie en aandacht van Scag Power Equipment voor kwaliteit zijn bekend en gerespecteerd in de hele industrie van elektrische apparatuur. Maaiers en accessoires zijn gebruiksvriendelijk ontworpen, met de nadruk op kwaliteit, prestaties, onderhoudsgemak, winstgevendheid en een lange levensduur.

Seco-tractoren

Bent u op zoek naar een tuinhulp die alles aankan? Kan hij overweg met struiken, hoog gras en moeilijk terrein? Zet in op robuuste, zeer duurzame en hoogwaardige SECO-tractoren en je bent klaar!

Wij ontwikkelen al meer dan 30 jaar tractoren, waarbij we elk detail onderzoeken en elke schroef afstellen. Tegenwoordig is ons bedrijf een belangrijke fabrikant van tuintractoren en speciale hellingmulchers met accessoires, die over de hele wereld actief zijn.

 

 

Waterkrachtwaterkracht-logo

Koudwater hogedrukreinigers
De koudwater hogedrukreinigers uit het Waterkracht programma zijn compacte, tot in het kleinste detail doordachte, kwaliteits- hogedrukreinigers om, afhankelijk van uitvoering, semiprofessioneel, professioneel of industrieel te gebruiken.
Kenmerken koudwater hogedrukreinigers
Specifieke kenmerken als eenvoudige bediening, grote capaciteit, zeer betrouwbaar en onderhoudsvriendelijk evenals wendbaar, gemakkelijk te transporteren en vrijwel altijd en overal inzetbaar, maken de koudwater hogedrukreinigers van Waterkracht zeer geliefd bij de moderne en prijsbewuste ondernemer.
Assortiment koudwater hogedrukreinigers
Wij hebben koudwater hogedrukreinigers in verschillende mobiliteiten. Zo hebben wij verrijdbare, stationaire en trailer koudwater hogedrukreinigers. Met deze machines kunt u verschillende reinigingsproblemen oplossen, denk hierbij aan huis- en tuinwerkzaamheden, voertuigenreiniging, werkplaatsreiniging of bijvoorbeeld stalreiniging. Benieuwd geworden naar ons leverprogramma, bekijk hieronder het assortiment koudwater hogedrukreinigers.
Warmwater hogedrukreinigers
Waterkracht biedt warmwater hogedrukreinigers voor het effectief reinigen van diverse toepassingen in bijvoorbeeld de bouw, agrarische sector en industrie. De heetwater hogedrukreinigers uit het Waterkracht programma zijn compacte, tot in het kleinste detail doordachte, kwaliteits- hogedrukreinigers voor professioneel gebruik.
Specifieke warmwater hogedrukreiniger kenmerken
De mobiele heetwater hogedrukreinigers hebben specifieke kenmerken als: eenvoudige bediening, grote capaciteit, zeer betrouwbaar en onderhoudsvriendelijk evenals wendbaar, gemakkelijk te transporteren en vrijwel altijd en overal inzetbaar. De watertemperatuur van onze warmwater hogedrukreinigers varieert van 60 °C tot 140 °C; voor heetwater of stoom. Onze hogedrukreinigers op warm water zijn voorzien van een verwarmingsspiraal, om kalkafzetting in de verwarmingsspiraal te voorkomen zijn de meeste reinigers voorzien van een antikalk doseersysteem.
Reinigingsoplossingen met heetwater
Met onze warm water hogedrukreinigers kunnen verschillende reinigingsproblemen worden opgelost. Enkele voorbeelden hiervan zijn: graffiti verwijderen, kauwgom verwijdering, gevelreiniging, onkruidbestrijding, voertuigenreiniging, werkplaatsreiniging en stalreiniging.
Assortiment heetwater hogedrukreinigers
De types heetwater hogedrukreinigers variëren van semiprofessioneel gebruik tot industrieel gebruik. Bekijk hieronder ons aanbod van warmwater hogedrukreinigers.

Jan Peters en Zonen