Home » Melk machines

Machines

DeLaval
Royal de Boer
Suevia

 

Interesse?

Interesse in een van deze producten? Neem vrijblijvend contact op.

Bel ons
Mail ons

Melk machines

DeLavaldelaval-logo

DeLaval heeft ruim 125 jaar ervaring in de melkveehouderij en ondersteunt melkveehouders bij het managen van hun bedrijf, op hun eigen manier. Ons Duurzame Melkveehouderij-initiatief draagt bij aan het vermeerderen van de productie van kwalitatief goed voedsel, met minder impact op het milieu. Onze Smart Farming-strategie is erop gericht om de toekomst van de melkveehouderij vorm te geven en te beïnvloeden. Het doel is om bedrijfsrendabiliteit van melkveemanagement te versnellen door moderne beslissingshulpmiddelen en automatiseringstechnologieën. Hiermee kan betere melkkwaliteit gewaarborgd worden en een verbeterd bedrijfsrendement.

Royal de boer

Stalinrichting draait meer dan ooit om kennis. Een doordachte stalinrichting werkt niet alleen prettig, maar scheelt ook snel twee uur werk per dag. Zeker bij grotere stallen spelen zaken als koeverkeer, looplijnen en arbeidsefficiency een essentiële rol, naast aandachtspunten als koecomfort en duurzaamheid. Wij tekenen nooit zomaar een stalinterieur, we ontwerpen een duurzaam stalconcept, gebaseerd op uw manier van werken en uw toekomstplannen. Dat levert een beter eindresultaat op waar u elke dag van profiteert!

Sueviasuevia

Suevia is producent van hoogwaardige producten voor de agrarische sector. Sinds 1923 heeft Suevia zich gespecialiseerd in de ontwikkeling en productie van een breed assortiment drinksystemen voor de veeteelt.

Daarnaast produceert Suevia producten welke gerelateerd zijn aan deze markt zoals koe- borstels, kalvereniglo’s, voerbakken, klauwenbaden, etc.

Sinds 1997 is Suevia vertegenwoordigd op de Belgische en Nederlandse markt door Suevia BN bv.

Jan Peters en Zonen