Lengerich-voermengwagen

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Wanneer u de Lengerich-voermengwagen koopt, weet u zeker dat u nog jarenlang geniet van deze wagen, vanwege zijn hoogwaardige kwaliteit. Deze voermengwagens kunnen snijden, laden, mengen en lossen terwijl u deze bedient vanuit uw trekker. Daarnaast toont de Lengerich-voermengwagen tot op vijf kilo nauwkeurig hoeveel u heeft geladen. Deze wagen is dus de ideale partner voor iedere agrariër.

U koopt de Lengerich-voermengwagen bij ons bedrijf

Jan Peters & Zonen in Dreumel, vlak bij Oss, is dé expert op het gebied van werkapparatuur voor agrariërs en loonwerkers. Wij verkopen niet alleen topkwaliteit, maar voorzien u ook steeds van het beste advies en uitstekende service. Zo bent u ook na aankoop van bijvoorbeeld uw Lengerich-voermengwagen, Eurotrac-shovel of SaMASZ-klepelmaaier, van harte welkom voor eventuele reparaties en onderhoud. Ons aanbod is divers en geschikt voor iedere professional.

Aarzel niet en bel ons op

Kunt u advies gebruiken wat betreft de beste apparatuur voor uw bedrijf of het onderhoud van tuinen en parken? Dan zijn wij uw zakelijke partner in Dreumel, in regio Oss. Bel ons op via 0487-572424 of kom eens langs bij ons gespecialiseerde bedrijf om meer te ontdekken. Onze experts staan graag voor u klaar en helpen u snel weer op weg.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.