Home » Landbouw merken

Machines

SaMASZ Hooibouw
Celli
Bogballe
Thaler
Lengrich voertechniek
Wanner spuit techniek

 

Interesse?

Interesse in een van deze producten? Neem vrijblijvend contact op.

Bel ons
Mail ons

Landbouw machines

SaMASZ maaier dealer in Gelderland en Utrecht

Wilt u een SaMASZ maaier kopen in Gelderland? Bij Jan Peters & Zonen in Dreumel, kunt u terecht voor landbouwmachines van diverse topmerken, zoals een SaMASZ maaier of een machine van DeLaval of McCormick. Bij ons staan kwaliteit en service hoog in het vaandel. Onze kennis is altijd up-to-date, want onze monteurs gaan ieder jaar weer op cursus om op de hoogte te blijven van de steeds vooruitgaande technieken. Hierdoor blijven wij u uitstekende service bieden.

Uw SaMASZ maaier koopt u bij ons in Gelderland

SaMASZ staat al meer dan 35 jaar lang voor kwaliteit en innovaties in de groenvoederwinning. De machines zoals de SaMASZ maaier worden praktijkgericht ontwikkeld, getest en verbeterd. Sleutelwoorden hierbij zijn kwaliteit, betrouwbaarheid en eenvoudige bediening. SaMASZ levert een compleet programma machines voor de groenvoederwinning, bestaande uit trommel-, schijven- en combinatiemaaiers, schudders en zwadharken. Machines van bewezen kwaliteit, voor professionele agrariërs en loonwerkers. Kom dus naar Jan Peters & Zonen in Gelderland als u een SaMASZ maaier wilt kopen, want wij weten waar we het over hebben. U kunt bij ons in Gelderland trouwens ook terecht voor onderhoud en reparaties van uw SaMASZ maaier.

Neem contact met ons op

Bent u op zoek naar een SaMASZ maaier, maar wilt u eerst graag nog wat meer informatie, bijvoorbeeld over onze service? Geen probleem! Bel ons op het telefoonnummer 0487-572424 en we staan u graag te woord.

Celli

Celli is fabrikant van landbouwmachines die in bijna 60 jaar van een bescheiden producent is uitgegroeid tot een wereldspeler op het gebied van grondbewerking- en verzorgingsmachines. Celli heeft altijd synoniem gestaan voor kwaliteit, innovatie en voor een betrouwbare commerciële partner. Inmiddels bouwde Celli meer als 200.000 units, die werden geleverd in meer dan 45 exportlanden. De machines tonen hun kunnen onder de meest uiteenlopende bodemomstandigheden.
Het assortiment bestaat momenteel uit 56 verschillende types machines geschikt voor tractoren van 15 tot 450 pk. De assemblage faciliteit in Forli, Italië beslaat 50.000 vierkante meter. Celli heeft drie dochterondernemingen: twee vestigingen in het buitenland en een productie-eenheid waar de eigen versnellingsbakken worden gefabriceerd. Celli SpA telt momenteel 130 medewerkers.

Bogballe

Bogballe is al meer dan 50 jaar gespecialiseerd in de productie van kunstmeststrooiers. De Deense machinefabrikant is op dit moment zelfs één van de grootste leveranciers van kunstmeststrooiers in de wereld.
Bij de ontwikkeling van nieuwe strooitechnieken kijkt Bogballe altijd goed naar de praktijk, alvorens deze in de productie toe te passen. De meeste innovaties zijn gebaseerd op ervaringen van gebruikers. De strooiers van Bogballe blinken uit door hoge kwaliteit, maximale precisie en optimaal gebruikersgemak.
1. Het perfecte strooibeeld
Het In-Centre systeem wordt gebruikt voor normaal strooien; de strooischijven draaien naar elkaar toe naar het midden van de strooier. Zo bereiken we een perfecte “4-voudige overlap” met een perfect strooibeeld en een lage variatiecoëfficiënt (VC).
2. Optimaal kantstrooien
Op de kopakker gebruiken we het Off-Centre systeem. De enige aanpassing is dat de draairichting van de schijven verandert. Dit systeem zorgt voor een perfecte verdeling naar de kant en in het veld. Het strooisysteem voldoet aan de Europese Milieu norm EN 13739-1 en is standaard op alle strooiers.
3. Uitvoerig getest weegsysteem
Sinds 1988 heeft de weegtechniek gezorgd voor een hoge mate van precisie. De weeginrichting registreert veranderingen in de stroom en past de uitloopopeningen automatisch aan. Daardoor is de gebruikte hoeveelheid kunstmest nauwkeurig verdeeld, wat een optimaal rendement en beheersing van de kosten geeft.
4. Perfecte uitloop
Dankzij de automatische schuiven valt de kunstmest altijd op de juiste positie op de schijf. Dit geeft altijd een perfect strooibeeld, ongeacht de stroom kunstmest, rijsnelheid en werkbreedte.
5. Een strooischoep
Voor het normaal strooien en het kant strooien worden dezelfde strooischoepen gebruikt. Tegelijkertijd bestrijken de strooischoepen meer werkbreedtes met één en dezelfde afstelling. Om een lange levensduur te verzekeren zijn deze schoepen gemaakt van mangaanstaal.
6. Eenvoudige instellingen
Één instelling en de strooier is gereed om te strooien. Als u voor een strooier met weeginrichting en intelligente controle kiest, dan is de enige instelling die gedaan moet worden de neigingshoek, zodat de gewenste werkbreedte bereikt wordt. Het risico van een verkeerde instelling is minimaal.
7. Intelligente controle
Onze weegstrooiers met geïntegreerde intelligente controle verrichten voortdurend metingen van de bewegingen, ook onder heuvelachtige omstandigheden. De intelligente software werkt non-stop met de weegsignalen van de trechterinhoud. Met deze informatie worden de volledig automatische kalibraties on-the-move uitgevoerd. Op deze manier bereiken we een optimale nauwkeurigheid en exacte hoeveelheid.

Thalerthaler-logo

De Zuid-Duitse fabrikant Thaler is opgericht in 1997, en bracht in 2000 haar eerste wiellader op de markt. In relatief korte tijd is het bedrijf uitgegroeid tot de op drie na grootste fabrikant van wielladers in Europa. Door de verscheidenheid aan modellen en de mogelijkheid tot levering van individuele aanbouwwerktuigen kan aan bijna elke klantenwens worden voldaan. Dat is de grote kracht van Thaler. Thaler levert een uitgebreid programma machines (12 verschillende modellen wielladers) die hun weg vinden in de landbouw, industrie, de bouwsector, aannemers, loonwerkers en ondernemers in tuin- en landschapsbeheer.

Lengrich Voertechniek

V-MIX voertechniek

Voermengwagen-kwaliteit „Made in Germany”

Vind de juiste voermengwagen voor uw bedrijf. Profiteer van een groot aanbod aan voertechniek dat zich door extern ladende en zelfladende voermengwagenszelfrijdende voermengwagensstationaire mengers en talrijke variatiemogelijkheden precies aan uw behoeftes aanpast.

V-LOAD Cutter kuilvoersnijder

U wilt kuilvoer van de hoogste kwaliteit en een machine die aan uw wens tegemoet komt? De BvL kuilvoersnijders passen zich aan uw wensen en aan de omstandigheden in uw bedrijf aan.

Wanner spuit techniek

!!!!! Nieuw een drie rijer Wanner !!!!!

Recycling spuit NTR20 voor professionele, midden besparen fruitteelt. De basis voor de NTR20 ontwikkeld door Wanner en bewezen recycling technologie met intelligente luchtrichtlamellen in de buitenmuren. behandelen Twee tangentiële en doordringen in de eerste rij van de voorraad. Het teveel aan pesticiden wordt door het buitenste wand reflector en gerecirculeerd naar de spuittank. De speciaal ontwikkelde Vorm van de reflector muur, omgeleid we de overtollige lucht blower, opnieuw verrijkt met spray en voor de behandeling van de tweede buitenzijde van de rij gebruikt. De binnenste-mounted device backstop neemt de laatste overige en ongebruikte pesticiden en voert deze ook terug in de tank. Afhankelijk van de bladeren en dichte van de voorraad kan aanzienlijke hoeveelheden pesticiden worden opgeslagen. Bovendien voordelen voor het milieu, zal het toestel betalen voor zichzelf over de daaruit voortvloeiende kostenbesparingen.

Jan Peters en Zonen