Occasions

Husqvarna,

Met al meer dan 325 jaar van innovatie en passie, levert Husqvarna producten voor bos, park en tuin aan professionals. Niet alleen de prestaties zijn belangrijk, maar ook gebruiksvriendelijkheid en veiligheid, zodat u uw werk efficiënt kunt doen. Husqvarna biedt een breed en nog steeds groeiend assortiment producten en accessoires, van kettingzagen en doorslijpmachines tot robotmaaiers. Als u erover denkt een kettingzaag, motorzeis, tractor of andere machine van Husqvarna te kopen, bent u al op het punt aangekomen dat u alleen uit het beste kiest. De rest is gewoon een kwestie van uw eigen persoonlijkheid, van wie u werkelijk bent. Welkom bij Husqvarna!

Snappersnapper-logo

Snapper®, de bouwer van de eerste industriële zelfrijdende cirkelmaaier in 1951, loopt voorop in het gemakkelijk maken van werken in de tuin en op het erf. De zitmaaiers en loopmaaiers van Snapper kenmerken zich door hun gemakkelijke bediening, gestroomlijnde vormgeving en de gemakkelijke ombouw van zij-uitworp naar achteruitworp, grasopvang of mulchen. Snapper biedt ook verschillende soorten Accu gereedschap, dit gereedschap is ook bij Mechanisatiebedrijf Jan Peters & Zonen.

Ferrisferris-logo

Ferris bouwt betrouwbare maaiers met de hoogste snijkwaliteit voor de professionele sector. Ferris bouwt niet alleen Zero Turns en Walk Behinds die jarenlang meegaan, Ferris zoekt permanent naar manieren om haar producten te verbeteren om aan de verwachtingen van haar professionele klanten tegemoet te komen. Ferris weet dat de keuze voor de juiste uitrusting essentiëel is en wil daarom op het werkterrein het maximale uit elke minuut halen.
“Als het aankomt op maaiers voor professioneel gebruik, kunt u vertrouwen op de producten en de mensen van Ferris”.

Waterkrachtwaterkracht-logo

Koudwater hogedrukreinigers
De koudwater hogedrukreinigers uit het Waterkracht programma zijn compacte, tot in het kleinste detail doordachte, kwaliteits- hogedrukreinigers om, afhankelijk van uitvoering, semiprofessioneel, professioneel of industrieel te gebruiken.
Kenmerken koudwater hogedrukreinigers
Specifieke kenmerken als eenvoudige bediening, grote capaciteit, zeer betrouwbaar en onderhoudsvriendelijk evenals wendbaar, gemakkelijk te transporteren en vrijwel altijd en overal inzetbaar, maken de koudwater hogedrukreinigers van Waterkracht zeer geliefd bij de moderne en prijsbewuste ondernemer.
Assortiment koudwater hogedrukreinigers
Wij hebben koudwater hogedrukreinigers in verschillende mobiliteiten. Zo hebben wij verrijdbare, stationaire en trailer koudwater hogedrukreinigers. Met deze machines kunt u verschillende reinigingsproblemen oplossen, denk hierbij aan huis- en tuinwerkzaamheden, voertuigenreiniging, werkplaatsreiniging of bijvoorbeeld stalreiniging. Benieuwd geworden naar ons leverprogramma, bekijk hieronder het assortiment koudwater hogedrukreinigers.
Warmwater hogedrukreinigers
Waterkracht biedt warmwater hogedrukreinigers voor het effectief reinigen van diverse toepassingen in bijvoorbeeld de bouw, agrarische sector en industrie. De heetwater hogedrukreinigers uit het Waterkracht programma zijn compacte, tot in het kleinste detail doordachte, kwaliteits- hogedrukreinigers voor professioneel gebruik.
Specifieke warmwater hogedrukreiniger kenmerken
De mobiele heetwater hogedrukreinigers hebben specifieke kenmerken als: eenvoudige bediening, grote capaciteit, zeer betrouwbaar en onderhoudsvriendelijk evenals wendbaar, gemakkelijk te transporteren en vrijwel altijd en overal inzetbaar. De watertemperatuur van onze warmwater hogedrukreinigers varieert van 60 °C tot 140 °C; voor heetwater of stoom. Onze hogedrukreinigers op warm water zijn voorzien van een verwarmingsspiraal, om kalkafzetting in de verwarmingsspiraal te voorkomen zijn de meeste reinigers voorzien van een antikalk doseersysteem.
Reinigingsoplossingen met heetwater
Met onze warm water hogedrukreinigers kunnen verschillende reinigingsproblemen worden opgelost. Enkele voorbeelden hiervan zijn: graffiti verwijderen, kauwgom verwijdering, gevelreiniging, onkruidbestrijding, voertuigenreiniging, werkplaatsreiniging en stalreiniging.
Assortiment heetwater hogedrukreinigers
De types heetwater hogedrukreinigers variëren van semiprofessioneel gebruik tot industrieel gebruik. Bekijk hieronder ons aanbod van warmwater hogedrukreinigers.

Jan Peters en Zonen