Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

X5

klik op de type voor meer informatie

De X5-tractor is zeer veelzijdig en volledig aanpasbaar om aan de specifieke behoeften van boeren te voldoen. Belangrijkste kenmerken van de tractor zijn:

Een cabine met vier stijlen met ergonomisch geplaatste bedieningselementen voor maximaal bedieningsgemak en een transparant dakluik voor extra zichtbaarheid bij voorladerwerkzaamheden. Het dak met laag profiel zorgt voor een gemakkelijkere toegang tot schuren en schuren met een laag plafond. De X5-tractor kan optioneel worden uitgerust met een satellietgebaseerd geleidingssysteem en een ISOBUS-terminal voor maximale productiviteit en winstgevendheid.

Nieuwe Deutz AG 3.6L-motoren met vermogens van maximaal 113 pk. Deze motoren voldoen aan de Stage 3B / Tier 4 tussentijdse emissievoorschriften met behulp van een dieseloxidatiekatalysator (DOC).

Transmissie-opties variëren van een standaard Speed ​​Four versnellingsbak met synchro-shuttle met 12 vooruit- en 12 achteruitversnellingen tot een Xtrashift drietraps powershift (hoog, medium, laag) met een kruipversnelling met 48 vooruit- en 16 achteruitversnellingen.

De vierwielaandrijving, het differentieelslot en de aftakas, met twee of vier snelheden, zijn elektrohydraulisch ingeschakeld.

Het open-centre hydraulische systeem zorgt voor een optimale werking van de achterste trekhaak en van maximaal vijf regelventielen.

Optioneel kan de X5 worden uitgerust met een fronthef en aftakas en een voorlader uit de M-serie.