Eurotrac-shovel

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Wilt u de Eurotrac-shovel aanschaffen bij een erkend bedrijf boordevol expertise en ervaring? Dan helpen we u bij Jan Peters & Zonen in Dreumel, vlak bij Oss, graag verder. Wij zijn dé expert op het gebied van machines voor professionele agrariërs en loonwerkers. U wordt dus keer op keer voorzien van uitstekend advies en de beste service.

Profiteer nog vele jaren van uw Eurotrac-shovel

Wanneer u de Eurotrac-shovel bij ons koopt, vertellen we u hoe u deze het best gebruikt en hoe u nog jarenlang van uw werktuig profiteert. Zo is onderhoud natuurlijk erg belangrijk, maar mocht u toe zijn aan een reparatie, zijn wij tevens het bedrijf dat u verder helpt. Wilt u uw onderhoud ook uit handen geven? Dat is geen enkel probleem, u kunt steeds weer rekenen op onze service. Ook omtrent andere apparatuur, zoals de SaMASZ-klepelmaaier of de Limpar-ruwterreinmaaier, zijn wij uw partner.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u de Eurotrac-shovel bestellen of heeft u andere vragen voor de specialisten van ons bedrijf? Bel dan naar 0487-572424 of kom eens langs bij ons bedrijf in Dreumel, in regio Oss. We staan voor u klaar en voorzien u steeds weer van gedegen advies.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.