Limpar-ruwterreinmaaier

Home » Limpar-ruwterreinmaaier

De Limpar-ruwterreinmaaier is de ideale aankoop voor het maaien van ruw terrein, hoog gras en struikgewas. De krachtige motor in deze maaier zorgt voor gemakkelijke besturing voor het optimaal maaien van het terrein. Daarnaast is deze machine op diverse snelheden instelbaar. Al met al is de Limpar-ruwterreinmaaier onmisbaar voor iedere agrariër en loonwerker.

Waarom u de Limpar-ruwterreinmaaier bij ons wilt kopen

Bij Jan Peters & Zonen in Dreumel, vlak bij Oss, bent u zeker van kwalitatief hoogwaardige apparatuur, zoals de Kioti-tractor en tweedehands shovels, maar ook van topservice. Zo weten we alles van ons aanbod en informeren we u tot in de puntjes, zodat u altijd de juiste keuze maakt. De Limpar-ruwterreinmaaier is bijvoorbeeld een fantastische aankoop wanneer u regelmatig te maken hebt met terreinen die soms onhandelbaar lijken. Deze maaier zorgt ervoor dat u gemakkelijk en soepel weer strakke terreinen heeft.

Ontdek waarom wij uw nieuwe zakelijke partner zijn

Onze specialisten in Dreumel, nabij Oss, staan voor u klaar om u van gedegen advies te voorzien. Zo vertellen we u graag over onze nieuwe apparatuur, maar bieden we u ook kwalitatieve occasions aan. Voor ieder budget hebben wij de werktuigen. Twijfel dus niet om contact met ons op te nemen door te bellen naar 0487-572424.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.

Jan Peters en Zonen