Delaval

DeLaval is een toonaangevende leverancier van totaaloplossingen die de bedrijfsresultaten van professionele voedselproducerende melkveehouders verbeteren.

Wij ondersteunen onze klanten om hun ecologische voetafdruk te verminderen, terwijl we de voedselproductie, rendabiliteit en het welzijn van mens en dier verbeteren. Wij bieden producten, systemen en services voor alle facetten van de moderne melkproductie. Onze oplossingen worden dagelijks door miljoenen melkveehouders wereldwijd gebruikt.

DeLaval is meer dan 130 jaar geleden opgericht in Zweden, toen visionair Gustaf de Laval de melkseparator uitvond. Vandaag de dag heeft DeLaval 4500 werknemers en zijn we actief in meer dan 100 markten. DeLaval maakt naast Tetra Pak en Sidel onderdeel uit van de Tetra Laval Group.

Hamra farm – ons eigen testbedrijf

De Hamra Farm is DeLaval’s belangrijkste bron van inspiratie en sinds 1901 is het bedrijf in werking. In drie verschillende stallen worden koeien gemolken en er is een heus museum waar de rijke historie van DeLaval tentoongesteld wordt.

DeLaval VMS™ Melkrobot serie

Met DeLaval VMS draait het allemaal om u als melkveehouder. Wij maken melken gemakkelijker, nauwkeuriger en efficiënter met een hoger rendement. Met twee modellen melkrobots zijn we in staat om elk bedrijf, elke melkveehouder, elke koe en zelfs elke speen individueel te behandelen. Wij helpen u een betere werkomgeving te creëren voor uw werknemers, koeien, uzelf en uw gezin.

Met DeLaval VMS™ draait het allemaal om u

Een systeembenadering waarin uzelf centraal staat in alles wat we doen

Een DeLaval melksysteem met VMS in het middelpunt maakt deel uit van ons streven om u te helpen meer en betere kwaliteit melk te produceren, met gezondere koeien, zonder concessies aan een gezonde levensstijl.