Gebruikte maaimachine

Home » Gebruikte zitmaaiers

Geef een gebruikte maaimachine een nieuw leven! Bij Jan Peters & Zonen bieden wij zowel nieuwe als tweedehands maaimachines aan. Bent u benieuwd naar ons huidige assortiment aan tweedehands producten? Neem dan contact met ons op via 0487-572424 en maak een afspraak!

De kwaliteit van een gebruikte maaimachine uit Dreumel

Bij Jan Peters & Zonen krijgen wij regelmatig een gebruikte maaimachine binnen. Voordat wij deze te koop aanbieden, ondergaat de maaier een grondige keuring. Zijn er verborgen gebreken? Heeft de maaimachine enige schade opgelopen? Werkt het mechanisme nog naar behoren? Et cetera.

Wanneer wij op deze vragen “ja” kunnen antwoorden, dan kan de gebruikte maaimachine in de verkoop. Alle eventuele gebreken maken wij voordat de machine verkocht wordt. Alle specificaties, zoals het bouwjaar, zullen geleverd worden bij de gebruikte maaimachine.

Hoeveel kost een gebruikte maaimachine?

Bij Jan Peters & Zonen verkopen we zowel gazonmaaiers als zitmaaiers. De kosten voor een gebruikte maaimachine kunnen dus enorm verschillen. Hierbij houden wij tevens rekening met het bouwjaar, het aantal gebruikte uren en de nieuwprijs van de maaier. Na een deskundige controle zal de prijs per maaier worden bepaald.

Bent u benieuwd naar ons huidige aanbod aan gebruikte maaimachines? Bel ons dan op 0487-572424 voor meer informatie, of maak een afspraak. Wij ontvangen u graag aan de Lageweg 14a in Dreumel, Gelderland.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.

Jan Peters en Zonen