Husqvarna

Husqvarna

30 jaar innovatie en ontwikkeling
Van het prille begin met de eenvoudige vraag “Hoe maak ik de draaicirkel zo klein mogelijk?” Het concept van de Husqvarna Rider heeft in 30 jaar een lange weg afgelegd. Ontdek hoe een simpel stuk speelgoed het keerpunt werd op het gebied van flexibel grasmaaien.

Complex gazon. Perfect resultaat.
De robuuste en betrouwbare Husqvarna Automower® levert een perfect maairesultaat, zelfs bij uitdagende gazons. Hij navigeert eenvoudig door complexe gebieden, beweegt zich soepel door nauwe doorgangen, over ruw terrein en steile hellingen, zodat u elke dag een perfect gemaaid gazon hebt – met minimale interactie.

Spaar uw rug – en tijd
Al onze grasmaaiers zijn efficiënt en uitstekend ergonomisch gevormd. Dus of u nu een model kiest met een enkele of variabele versnelling, u kunt rekenen op betrouwbare prestaties. Met een grasmaaier van Husqvarna worden uw spieren niet onnodig belast en loopt u geen risico op letsel. En beter nog: u kunt volop genieten van de natuur om u heen. Onze grasmaaiers zijn deskundige en zelfverzekerde partners. Door de compacte vormgeving kunt u uitstekend manoeuvreren en de trilling dempende handvatten bieden ergonomisch comfort. Het robuuste frame en de met zorg uitgewerkte details staan bovendien voor meer duurzaamheid en eenvoudig onderhoud.

Ook heeft Husqvarna een mooie lijn frontmaaiers ( Husqvarna ) en bosmaaiers en gazonmaaiers.
je hebt al een frontmaaier vanaf                        € 2.939,00 incl. Btw
Husqvarna 439 actie was € 599,00 nu      € 519,00 incl. Btw ( kettingzaag 1.5 Kw 30 cm blad)