Trekker kopen nieuw

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

De beste trekker kan u bij Jan Peters & Zonen kopen, zowel gebruikt als nieuw! Bij ons krijgt u een passend advies voor de beste trekker voor uw bedrijf. Met een breed assortiment van topmerken Massey Ferguson en Ferrari tractoren is er altijd wel een trekker die bij u past.

Een trekker kopen; nieuw of gebruikt?

Een nieuwe trekker kopen is een kostbare investering, maar wel eentje die jarenlang meegaat. Of u de trekker nu wilt gebruiken voor het zware landbouwwerk, of ter assistentie voor bijvoorbeeld fruitteelt; er is altijd wel een trekker die uw werk een stuk makkelijker maakt.

Bij de officiële “Tractor of the Year 2016 awards” is één van onze bestverkochte trekkers, de Massey Ferguson 5713 SL, uitgeroepen tot trekker met de hoogste gebruiksvriendelijkheid. Deze prestigieuze award, beoordeeld door experts uit 23 Europese landen, heeft Massey Ferguson voor deze trekker ontvangen vanwege de speciale aandacht voor de “all-in-one unit”, welke diverse systemen met elkaar linkt. Hierdoor is deze trekker zeer eenvoudig in gebruik.

Een advies van Jan Peters & Zonen in Dreumel

Uiteraard bieden wij naast deze topper nog veel andere typen trekkers aan. U kan een trekker van Massey Ferguson en Ferrari nieuw bij ons kopen. Het gebruikte assortiment wisselt dagelijks, maar het komt regelmatig voor dat een gebruikte trekker vrijwel als nieuw kan worden aangeboden. Voor het huidige assortiment kan u contact met ons opnemen via het nummer 0487-572424. Uiteraard kan u ook een afspraak met één van onze experts maken, die u kan helpen bij de aankoop van uw nieuwe trekker. U kan ons vinden aan de Lageweg 14a in Dreumel, Gelderland.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.