Ferris maaier te koop

Home » Ferris maaier te koop

Al jaren hebben wij bij Jan Peters & Zonen de Ferris maaier te koop staan – en met succes! Dit merk bieden wij dan ook met trots als één van onze topmerken op het gebied van maaiers aan. “Go the extra yard” met een maaier van Ferris.

De unieke modellen van Ferris maaier bij ons te koop in Dreumel

Alle Ferris maaiers zijn op basis van een zero-turn systeem. De Ferris maaier is dus speciaal ontworpen om het gras te maaien bij een hogere snelheid. Dit levert een enorme tijdbesparing op. Zo kan een Ferris maaier met het gebruik van een speciale motor, speciaal gebouwd voor een snelle wending, maaisnelheden behalen van maximaal 16 kilometer per uur! Ten opzichte van de reguliere zero-turn maaiers, welke een gemiddelde snelheid van 10 kilometer per uur behalen, is de Ferris maaier de snelste maaier in haar klasse. Daarnaast hebben alle modellen van Ferris een grote wendbaarheid, waardoor het maaien van moeilijk bereikbare plekken eenvoudig wordt gemaakt.

Onafhankelijke vering

Iedere Ferris maaier die bij Jan Peters & Zonen te koop staat, is uitgerust met een onafhankelijke vering. Hierdoor kan ieder wiel van de Ferris maaier individueel in- en uitveren op oneffen terrein. Dit werkt niet alleen schok dempend, maar is ook nog productief! Het gras zal ook op oneffen terreinen gestroomlijnd worden gemaaid.

Koop nu uw Ferris maaier bij Jan Peters & Zonen op de Lageweg 14 te Dreumel. Bel voor een afspraak naar 0487-572424.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.

Jan Peters en Zonen