Gebruikte melkmachine te koop

Home » Gebruikte melkmachine te koop

Bij Jan Peters & Zonen staat regelmatig een gebruikte melkmachine of andere producten van DeLaval te koop. Het assortiment aan gebruikte producten verandert snel, dus als u interesse heeft in de koop van een gebruikte melkmachine, dan kunt u ons altijd bellen op het nummer 0487-572424 voor meer informatie.

Wanneer zet Jan Peters & Zonen een gebruikte melkmachine te koop?

Jan Peters & Zonen staat voor kwaliteit en jarenlange deskundige kennis. Een gebruikte melkmachine zal dus alleen te koop worden gezet wanneer deze door onze grondige keuring komt. U zal ook altijd geïnformeerd worden over het bouwjaar van de machine, de eventuele gebreken en reparaties. Op basis van deze punten zal er een prijs worden bepaald voor de gebruikte melkmachine.

Ons assortiment aan gebruikte melkmachines is afhankelijk van het aanbod. Hierdoor kan het tweedehands assortiment dagelijks veranderen. Naast volledige melkmachines bieden wij ook regelmatig melkmachine onderdelen of andere producten voor de melkveehouderij aan. Deze producten zijn vrijwel altijd van het topmerk DeLaval.

Contact opnemen met Jan Peters & Zonen

Wilt u meer weten over welke gebruikte melkmachine wij te koop hebben staan, of kunnen wij u helpen met een passend advies? Maak dan een afspraak met Jan Peters & Zonen! Wij zijn elke werkdag van 08.15 tot 17.00 uur en op zaterdag van 08.15 tot 12.30 uur geopend. U bent van harte welkom aan de Lageweg 14a in Dreumel!

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.

Jan Peters en Zonen