Husqvarna robotmaaier

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Heeft u een grote tuin, dan kan het maaien van het gras met een Husqvarna robotmaaier dé uitkomst zijn. Of gaat u verhuizen naar een schitterend huis met een grote tuin? Ook dan is een robotmaaier een eenvoudige oplossing. De grasmaaiers van Jan Peters & Zonen uit Dreumel klaren de klus op een gemakkelijke manier. U hoeft hem alleen maar aan te zetten en uw gras wordt gemaaid.

Kwaliteit en service bij de aanschaf van een Husqvarna robotmaaier uit Dreumel

Wanneer u een Husqvarna robotmaaier bij Jan Peters & Zonen aanschaft, mag u kwaliteit en service verwachten. Wanneer u een Husqvarna robotmaaier heeft aangeschaft, komt er ieder jaar een monteur van ons bij u langs om de machine te controleren op eventuele gebreken. Deze monteurs zijn op de hoogte van de nieuwste technieken. Hiervoor gaan ze jaarlijks op cursus.

Krachtige machines, gemaakt voor langdurig gebruik

Wanneer u het gras in uw tuin maait met een grasmaaier van Jan Peters & Zonen, moet u ervan uit kunnen gaan dat de maaier lang meegaat, zonder dat de accu halverwege de maaibeurt leeg is. De Husqvarna robotmaaier is geïnspireerd op het uitgestrekte Zweedse landschap, met vele vierkante kilometers aan grasland. Ook hier is er behoefte aan een krachtige grasmaaier. Daarom is hier deze robotmaaier ontwikkeld. Gaat u ook voor Zweedse kracht? Neem contact op met Jan Peters en Zonen, via telefoonnummer: 0487-572424.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.