Husqvarna robotmaaier Wijchen

Home » Husqvarna robotmaaier Wijchen

Een Husqvarna robotmaaier kopen nabij Wijchen

Bent u op zoek naar een Husqvarna robotmaaier in de omgeving van Wijchen? Bij Jan Peters & Zonen in Dreumel hebben we wat u zoekt. Heeft u een grote tuin, dan kan het maaien van het gras met een Husqvarna robotmaaier dé uitkomst zijn. Of gaat u verhuizen naar een schitterend huis met een grote tuin? Ook dan is een robotmaaier een eenvoudige oplossing. Onze grasmaaiers klaren de klus op een gemakkelijke manier. U hoeft deze alleen maar aan te zetten en uw gras wordt gemaaid.

Kwaliteit en service bij de aanschaf van een Husqvarna robotmaaier nabij Wijchen

Wanneer u een Husqvarna robotmaaier bij Jan Peters & Zonen nabij Wijchen aanschaft, mag u kwaliteit en service verwachten. Wanneer u een Husqvarna robotmaaier heeft aangeschaft, komt er ieder jaar een monteur van ons bij u langs om de machine te controleren op eventuele gebreken. Deze monteurs zijn op de hoogte van de nieuwste technieken en weten alles over de robotgrasmaaiers van dit merk. Hiervoor gaan ze jaarlijks op cursus.

Ontdek onze krachtige machines

Wanneer u het gras in uw tuin maait met een Husqvarna robotmaaier van Jan Peters & Zonen in de buurt van Wijchen, kunt u ervan uitgaan dat de maaier lang meegaat, zonder dat de accu halverwege de maaibeurt leeg is. De Husqvarna robotmaaier is geïnspireerd op het uitgestrekte Zweedse landschap met vele vierkante kilometers aan grasland. Ook hier is er behoefte aan een krachtige grasmaaier. Daarom is deze robotmaaier hier ontwikkeld. Gaat u ook voor Zweedse kracht? Neem contact op met ons op via het telefoonnummer 0487-572424.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.

Jan Peters en Zonen