Husqvarna frontmaaier

Jan Peters & Zonen heeft diverse frontmaaiers in het assortiment, zoals de Husqvarna frontmaaier. Dit gerenommeerde Zweedse merk staat garant voor krachtige grasmaaiers die lang meegaan. Bij het produceren van de Husqvarna frontmaaier wordt fabrikant Jonsered geïnspireerd door de uitgestrekte Zweedse landschappen, waar veel grassen groeien.

De Husqvarna frontmaaier: krachtige kwaliteit tegen een gunstige prijs

De Husqvarna frontmaaier staat garant voor kwaliteit en gaat lang mee. Een ander groot voordeel van de Husqvarna frontmaaier is dat deze bij Jan Peters & Zonen gunstig geprijsd is. U krijgt hiervoor een goede service. Wanneer er onverhoopt een defect is aan uw grasmaaier, komt een van onze monteurs graag bij u langs om het defect te verhelpen.

Gebruikte gazonmaaiers van goede kwaliteit tegen een lage prijs

Heeft u niet zoveel geld voor de aanschaf van een Husqvarna frontmaaier of wilt u een gazonmaaier van een ander gerenommeerd merk? Geen nood! Jan Peters & Zonen heeft de oplossing voor u. Bij ons zijn er gebruikte gazonmaaiers verkrijgbaar. Deze ondergaan een grondige keuring, waardoor de kwaliteit gewaarborgd blijft.

Betaal een eerlijke prijs voor de gebruikte gazonmaaiers

Verder betaalt u een eerlijke prijs voor de gebruikte gazonmaaiers. Bij het bepalen van de prijs houden wij rekening met het bouwjaar, hoe lang de maaier in gebruik is geweest en de nieuwprijs ervan. Bent u benieuwd naar het actuele aanbod van gebruikte maaiers? Bel dan: 0487-572424.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.