Jonsered zitmaaier kopen

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

De zeer efficiënte Jonsered zitmaaier kan u bij Jan Peters & Zonen kopen in Dreumel! Deze veelzijdige frontriders hebben een robuust maaidek, geavanceerde knikbesturing en 4×4 transmissie voor oneven terrein. Hierdoor kan u met de Jonsered zitmaaier weer plezierig en comfortabel tuinieren.

De Jonsered zitmaaier: de beste frontrider die u kan kopen in de omgeving van Dreumel!

De Jonsered zitmaaier is een zeer moderne maaier, verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Bij Jan Peters & Zonen helpen wij u dan ook graag bij de keuze voor het beste model voor uw tuin. Zo biedt Jonsered een speciale maaier geschikt voor klein, middelgroot of groot terrein. Alle zitmaaiers van Jonsered zijn voorzien van een unieke knikbesturing, wat ervoor zorgt dat de achterwielen zwaaien. Hierdoor heeft de machine een minimale draairadius, en kan dus snel en behendig gebruikt worden.

Naast de eenvoudige besturing, beschikt elke Jonsered zitmaaier over een aan de voorzijde gemonteerd maaidek voor een optimale controle.

Tips voor de aankoop van een zitmaaier

Bij het kopen van een goede zitmaaier, passend bij uw tuin, moet u letten op de volgende punten:

  • Koop geen machine die te klein is.
  • Waar wil ik de Jonsered zitmaaier voor gebruiken? (Enkel voor grasmaaien, of ook voor het verwijderen van o.a. bladeren en sneeuw?)
  • Vindt u de zitmaaier eenvoudig in gebruik?

Wilt u een Jonsered zitmaaier kopen? Wij geven u graag een advies op maat. Bel voor een afspraak met Jan Peters & Zonen naar 0487-572424.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.