Melkmachine kopen

Home » Melkmachine kopen

Stimuleer uw melkproductie door een melkmachine bij Jan Peters & Zonen te kopen! Wij verkopen diverse merkmachines voor melkwinning. Of u nu op zoek bent naar de veelgebruikte visgraatmelkstallen, of uw melkveebedrijf volledig automatisch wilt maken met een automatisch melksysteem – wij leveren alles wat u nodig heeft.

Een melkmachine kopen voor uw melkveebedrijf in regio Dreumel

Melkmachines zijn er in diverse soorten en maten, waardoor u altijd wel een melkmachine kunt kopen die bij uw melkveebedrijf past. Wij hebben jarenlange ervaring in de verkoop van melkmachines, waardoor we u van gedegen advies voorzien. In Dreumel, in Gelderland, verkopen wij de volgende typen melksystemen:

  • Groepsgewijs melken – waaronder parallel melkstalsystemen en visgraatmelkstallen;
  • Draaimelkstallen (ook volledig automatisch te verkrijgen);
  • De bindstal;
  • De tandem;
  • Automatisch melksysteem (AMS).

Waarom steeds meer melkveehouderijen overstappen tot automatisch melken

Gaat u al wat jaren mee in de bedrijvigheid van het houden van melkvee in regio Dreumel, in Gelderland? Dan zijn de ontwikkelingen van de afgelopen jaren u vast niet ontgaan. Steeds meer melkveebedrijven stappen over van handmatig naar automatisch melken, en dat is niet zonder reden! Zo werkt een melkmachine volautomatisch, waardoor u vrijwel niets meer hoeft te doen. Dit werkt naast tijdbesparend ook efficiënt en zorgt voor een verhoogde melkproductie.

Ontdek de mogelijkheden

Wilt u meer weten over ons of wenst u direct een melkmachine, zoals een gebruikte melkrobot te kopen? Bel voor een afspraak naar 0487-572424. Wij geven u graag passend advies en bieden u tevens diverse tractoren te koop, zoals de Kioti-tractor, aan.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.

Jan Peters en Zonen