Ferrari tractor te koop

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Stimuleer uw melkproductie door een melkmachine bij Jan Peters & Zonen te kopen in Dreumel! Wij verkopen diverse merkmachines van ons topmerk voor melkwinning: DeLaval. Of u nu op zoek bent naar de veelgebruikte visgraatmelkstallen, of uw melkveebedrijf volledig automatisch wilt maken met een automatisch melksysteem – bij Jan Peters & Zonen leveren we het allemaal.

Een melkmachine kopen voor mijn melkveebedrijf in de omgeving van Dreumel

Een melkmachine kopen is makkelijker gezegd dan gedaan. Melkmachines zijn er dan ook in diverse soorten en maten, waardoor er altijd wel een melkmachine is die bij uw melkveebedrijf past. Bij Jan Peters & Zonen zijn wij al jarenlang gespecialiseerd in de verkoop van melkmachines, en we kunnen u dan ook een passend advies geven. Wij verkopen de volgende typen melksystemen:

  • Groepsgewijs melken – waaronder parallel melkstalsystemen en visgraatmelkstallen;
  • Draaimelkstallen (ook volledig automatisch te verkrijgen);
  • De bindstal;
  • De tandem;
  • Automatisch melksysteem (AMS).

Nieuwe tijden: het automatisch melksysteem

Gaat u al redelijk wat jaartjes mee in de bedrijvigheid van het houden van melkvee? Dan zijn de ontwikkelingen van de afgelopen jaren u vast niet ontgaan. Steeds meer melkveebedrijven stappen over van handmatig naar automatisch melken, en dat is niet zonder reden! Zo werkt een melkmachine volautomatisch, waardoor u vrijwel niets meer hoeft te doen. Dit werkt naast tijdbesparend ook efficiënt en zorgt voor een verhoogde melkproductie.

Bel voor een afspraak naar 0487-572424. Wij geven u graag een passend advies bij het kopen van uw melkmachine.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.