Professionele maaiers

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Voor professionele maaiers schakelt u Jan Peters & Zonen uit Dreumel in! Of u nu op zoek bent naar zelf aangedreven gazonmaaiers of zitmaaiers; bij ons heeft u een ruime keuze aan professionele grasmaaiers van diverse toonaangevende merken, zoals Massey Ferguson, Jonsered, Wiper, Ferris en Snapper. Wij helpen u graag bij het kiezen van een professionele maaier!

Uw gras maaien met de professionele maaiers uit ons ruime assortiment

Bij Jan Peters & Zonen geven wij u graag deskundig advies over onze professionele maaiers, zoals onze Husqvarna robotmaaiers. Er zijn veel soorten professionele grasmaaiers, waardoor u het waarschijnlijk moeilijk vindt om een keuze te maken. Wij kunnen u hierbij helpen! Op basis van uw tuin en de manier waarop u de maaier wilt gaan gebruiken, geven wij u passend advies. Denk hierbij onder andere aan de volgende punten en zaken die u zich af moet vragen voor de aanschaf van professionele grasmaaiers:

  • Bent u op zoek naar een loopmaaier of een zitmaaier?
  • De intensiteit van het gebruik;
  • Het uiterlijk van uw tuin (veel heuvels, hoekjes, etc.);
  • Gebruikt u de professionele maaier enkel voor het maaien van het gras of ook voor bijvoorbeeld het verwijderen van bladeren en sneeuw?
  • Heeft u een voorkeur voor een bepaalde snelheid?
  • Heeft u een voorkeur voor de opvang van het gras (o.a. opvangzak, mulching, zij-uitworp)?

Kom langs voor het kopen van uw professionele grasmaaiers

Bij Jan Peters & Zonen, gevestigd in Dreumel geven wij u advies over onze professionele maaiers en welke bij uw tuin past. Wilt u ook langskomen om onze producten te bekijken of wilt u advies op maat ontvangen voor de aankoop van uw professionele grasmaaiers, bijvoorbeeld over tweedehands zitmaaiers van Husqvarna? Neem dan contact met ons op via 0487-572424 of info@janpeterslmb.nl en maak een afspraak of kom langs op onze locatie.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.