Professionele maaiers

Voor professionele maaiers bent u bij Jan Peters & Zonen aan het juiste adres! Of u nu op zoek bent naar zelf aangedreven gazonmaaiers of zitmaaiers; bij ons heeft u een ruime keuze aan maaiers van diverse toonaangevende merken als Massey Ferguson, Jonsered, Wiper, Ferris en Snapper. Wij helpen u graag bij het kiezen van een professionele maaier.

Uw gras maaien met professionele maaiers

Bij Jan Peters & Zonen geven wij u graag een deskundig advies over professionele maaiers. Er zijn veel soorten maaiers, waardoor u het waarschijnlijk moeilijk vindt om een keuze te maken. Wij kunnen u hierbij helpen! Op basis van uw tuin en de manier waarop u de maaier wilt gaan gebruiken kunnen wij u een passend advies geven. Denk hierbij onder andere aan de volgende punten:

  • Bent u op zoek naar een professionele loopmaaier of een zitmaaier?
  • Intensiteit van het gebruik;
  • Het uiterlijk van uw tuin (veel heuvels, hoekjes etc.);
  • Gebruikt u de professionele maaier enkel voor het maaien van het gras, of ook voor o.a. het verwijderen van bladeren en sneeuw?
  • Heeft u een voorkeur voor een bepaalde snelheid?
  • Voorkeur voor de opvang van het gras (o.a. opvangzak, mulching, zij-uitworp)

Een advies op maat

Bij Jan Peters & Zonen geven wij advies over professionele maaiers en welke bij uw tuin past. Wilt u ook een passend advies op maat? Bel dan naar 0487-572424 en maak een afspraak.

Neem contact op

Jan Peters & Zonen

Lageweg 14a
6621 BS Dreumel
T: 0487-572424
F: 0487-571660
E: info@janpeterslmb.nl
KvK: 10026601