DeLaval melkrobot

Met ruim 125 jaar ervaring is DeLaval een grote speler op de markt van melkmachines, die ook wel melkrobot worden genoemd. Daarnaast helpt DeLaval melkveehouders bij het managen van hun bedrijf. Zo heeft dit bedrijf het Duurzame Melkveehouderij-initiatief in het leven geroepen, waarmee veevoer op een milieuvriendelijke manier wordt geproduceerd.

Introduceer de Smart Farming-strategie met de DeLaval melkrobot

Deze zogenaamde Smart Farming-strategie helpt om de toekomst van de melkveehouderij veilig te stellen. Dit doet DeLaval door het introduceren van moderne beslissingshulpmiddelen en automatiseringstechnologieën. Zo gaat de kwaliteit van de melk die met de DeLaval melkrobot wordt geproduceerd omhoog. Dit verbetert het bedrijfsrendement en bevordert de verkoop van de melk. Zo levert uw geliefde melkveehouderij ook nog eens meer geld op!

Bespaar tijd met de DeLaval melkmachines!

Bij het kiezen van de juiste stalinrichting draait het tegenwoordig niet alleen om kwaliteit, maar ook om kennis. Een goed doordachte stalinrichting heeft namelijk twee grote voordelen. Ten eerste werkt een efficiënte stalinrichting prettig, omdat u alles wat u nodig heeft gemakkelijk vindt en niet lang hoeft te zoeken. Deze tijdsefficiëntie scheelt al gauw zo’n twee uur werk per dag. U kunt uw koeien gemakkelijker in en uit de stal begeleiden, waardoor u op een dag meer kunt doen.

Efficiënter werken met de DeLaval melkrobot

Wilt u uw activiteiten uitbreiden? Met de DeLaval melkrobot en de andere geavanceerde melkmachines, zoals gebruikte melkmachines is het mogelijk! Wilt u ook efficiënter werken? Schaf een van de DeLaval melkmachines aan! Bel voor meer informatie en het bestellen van zo’n melkmachine naar 0487-572424.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.