Ferris zitmaaier

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

Uw Ferris zitmaaier koopt u sinds kort bij Jan Peters & Zonen in Dreumel. Dit topmerk onder de maaiers bieden wij vanaf heden met trots aan. Deze kwalitatief hoogstaande maaiers zijn voorzien van een uniek veringsysteem en een innovatief maaisysteem, waardoor de machines van Ferris een ongeëvenaarde maaiprestatie leveren.

Het unieke maaisysteem van de Ferris zitmaaier uit Dreumel

De Ferris zitmaaier onderscheid zich voornamelijk door haar snelheid, waardoor u veel tijd kan besparen. Door het unieke maaisysteem van Ferris is het mogelijk om te maaien met een snelheid van maximaal 16 kilometer per uur. Ten opzichte van andere zero-turn machines is dit een gemiddeld verschil van 6 kilometer per uur.

Het maaisysteem van de Ferris zitmaaier bestaat uit een verlengde en schuin aflopende neus van het maaidek, welke ervoor zorgt dat het gras meer tijd heeft om weer omhoog te komen voordat de messen contact maken. Hierdoor wordt het gras secuur en gelijkmatig getrimd.

Voordelen van het Ferris maaisysteem

Ferris heeft natuurlijk niet voor niets een uniek maaisysteem ontworpen. De voordelen van dit innovatieve systeem zijn:

  • Het maaisysteem wordt geleverd met een bescherm-cup, welke de spanrollen schoonhoudt en de levensduur van de machine verlengd;
  • Het middelpunt van het maaidek is asymmetrisch, waardoor er een vloeiende luchtstroom ontstaat. Dit zorgt voor een betere uitworp;
  • De Ferris zitmaaier is tevens voorzien van een dek opstap, waardoor u de machine makkelijk kan betreden en verlaten;
  • De machine is voorzien van een gemakkelijk uitneembare mulch inzet.

Meer weten over de Ferris zitmaaier? Neem dan gerust contact op met Jan Peters & Zonen. Wij zijn elke werkdag te bereiken op het telefoonnummer 0487-572424 voor het maken van een afspraak.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.