Ferris zitmaaier

Home » Ferris zitmaaiers

Ferris zitmaaier kopen in Gelderland

Uw Ferris zitmaaier koopt u bij Jan Peters & Zonen in Gelderland. Dit topmerk onder de maaiers bieden wij met trots aan. Deze kwalitatief hoogstaande maaiers zijn voorzien van een uniek veringsysteem en een innovatief maaisysteem, waardoor de machines van Ferris een ongeëvenaarde maaiprestatie leveren.

Het unieke maaisysteem van de Ferris zitmaaier uit Dreumel, Gelderland

De Ferris zitmaaier die u bij ons in Gelderland kunt kopen, onderscheid zich voornamelijk door haar snelheid, waardoor u veel tijd kunt besparen. Door het unieke maaisysteem van Ferris is het mogelijk om te maaien met een snelheid van maximaal zestien kilometer per uur. Ten opzichte van andere zero-turn machines is dit een gemiddeld verschil van zes kilometer per uur. Het maaisysteem van de Ferris zitmaaier die u bij ons in Gelderland kunt kopen, bestaat uit een verlengde en schuin aflopende neus van het maaidek. Dit maaidek zorgt ervoor dat het gras meer tijd heeft om weer omhoog te komen, voordat de messen contact maken. Hierdoor wordt het gras secuur en gelijkmatig getrimd.

De voordelen van het Ferris maaisysteem

Ferris heeft natuurlijk niet voor niets een uniek maaisysteem ontworpen. De voordelen van dit innovatieve systeem zijn:

  • Het maaisysteem wordt geleverd met een bescherm-cup, welke de spanrollen schoonhoudt en de levensduur van de machine verlengd;
  • Het middelpunt van het maaidek is asymmetrisch, waardoor er een vloeiende luchtstroom ontstaat. Dit zorgt voor een betere uitworp;
  • De Ferris zitmaaier is tevens voorzien van een dek opstap, waardoor u de machine makkelijk kunt betreden en verlaten;
  • De machine is voorzien van een gemakkelijk uitneembare mulch inzet.

U kunt bij ons overigens niet alleen terecht voor het merk Ferris, maar ook voor maaiers van onder andere Samasz en Husqvarna.

Neem contact met ons op voor meer informatie

Wilt u meer weten over de Ferris zitmaaier die u bij ons in Gelderland kunt kopen? Neem dan gerust contact op met Jan Peters & Zonen. Wij zijn elke werkdag te bereiken op het telefoonnummer 0487-572424 voor het maken van een afspraak. Kom onze nieuwe en tweedehands machines bekijken!

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.

Jan Peters en Zonen