MF tractor te koop

Please enable the breadcrumb option to use this shortcode!

De wereldberoemde MF tractor is al jarenlang te koop bij Jan Peters & Zonen. Massey Ferguson biedt dan ook al meer dan 160 jaar een solide basis van innovatie en ervaring. Hierdoor is de MF tractor één van de meest verkochte tractoren ter wereld!

De MF tractor – welke heeft Jan Peters & Zonen te koop?

Alle 12 typen MF tractoren zijn te koop bij Jan Peters & Zonen. Deze tractoren variëren van een arbeidsvermogen van 20pK tot aan een maximum van 400pK. Hierdoor is er altijd wel een MF tractor die bij uw bedrijf past.

Massey Ferguson maakt gebruik van efficiënte en betrouwbare motoren, die door de nieuwste technieken worden aangedreven. Of u nu een MF tractor wilt kopen voor het “lichte” werk in bijvoorbeeld de fruitteelt, of een tractor nodig heeft voor landbewerking – alle tractoren zijn voorzien van dezelfde techniek die MF onderscheidt van haar concurrenten.

Regelmatig staat er een tweedehands MF tractor bij ons te koop. De tractoren van Massey Ferguson hebben een lange levensduur, waardoor een tweedehands een goede keuze is bij een kleiner budget. Voor ons huidige assortiment kan u altijd terecht op onze website, bellen of bij ons langskomen.

Een goed advies bij het kopen van een tractor nabij Dreumel

Bij Jan Peters & Zonen helpen wij u graag bij het vinden van uw ideale tractor. Zo staat er altijd wel een MF tractor passend bij uw wensen te koop. Maak hiervoor een afspraak via het telefoonnummer 0487-572424. Wij ontvangen u graag aan de Lageweg 14a in Dreumel!

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.