Tweedehands tractoren te koop

Bij Jan Peters & Zonen staan de beste tweedehands tractoren te koop! In ons snel wisselend assortiment aan tweedehands tractoren kan u kwalitatief hoogstaande tractoren vinden van diverse topmerken.

Tweedehands tractoren van topmerken, te koop bij Jan Peters & Zonen

Alle tweedehands tractoren die bij Jan Peters & Zonen te koop staan verdienen een tweede leven! Gebruikte tractoren worden dan ook eerst grondig gecheckt door onze monteurs, zodat wij met zekerheid kunnen zeggen dat onze tweedehands tractoren nog steeds van topkwaliteit zijn!

De tweedehands tractoren die wij te koop aanbieden zijn altijd van de topmerken waar wij reeds mee samenwerken. Hierdoor zijn wij reeds bekend met het type tractor, waardoor wij de kwaliteit van de tractor op deskundige wijze kunnen checken en alle specificaties duidelijk aan u kunnen voorleggen. Onder deze topmerken vallen Massey Ferguson en Ferrari tractoren.

Ik wil een tweedehands tractor kopen

Onze tweedehandse voorraad wisselt wekelijks, waardoor wij niet altijd kunnen garanderen dat wij tweedehands tractoren te koop hebben staan. U kan ons altijd bellen voor het huidige tweedehands assortiment op het nummer 0487 – 572424. Zit uw gewenste tractor niet in ons tweedehands assortiment? Wellicht kunnen we dan in de toekomst iets voor u betekenen, of kunnen wij u helpen bij de aanschaf van een nieuwe tractor.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.