Snapper zitmaaier

Home » Snapper zitmaaier

Bij Jan Peters & Zonen in Dreumel is er altijd wel een Snapper zitmaaier te koop. Dit merk bracht als eerste een industriële zelfrijdende cirkelmaaier op de markt, en heeft haar ontwerp sinds 1951 geoptimaliseerd tot het topproduct dat zij nu aanbieden. Hierdoor biedt Snapper het grootte assortiment aan gemotoriseerde machines en zitmaaiers.

Welke Snapper zitmaaier is bij Jan Peters & Zonen in Dreumel te koop?

Bij Jan Peters & Zonen zijn diverse typen Snappers zitmaaiers te koop. Hierdoor kunnen wij altijd een zitmaaier naar wens aanbieden. Kies bijvoorbeeld voor de klassieke Rider; een betrouwbare en krachtige zitmaaier met 6 maaihoogtes en Ninja Mulching messen. De Rider kan eenvoudig worden omgebouwd van mulching naar zijlossing, waardoor u de zitmaaier volledig naar wens en zonder gereedschap kunt aanpassen.

Wilt u na het maaien het gras niet meer hoeven opharken? Kies dan voor de Snapper zitmaaier met achteruitworp. Met een opvangbak van 350 liter met hendel voor het lossen kan u het gras volledig maaien en opruimen zonder van uw stoel af te hoeven!

Naast deze twee uitvoeringen, heeft Jan Peters & Zonen ook een zitmaaier met zij-uitworp te koop staan. De maaier werkt uiterst secuur en kan zich makkelijk manoeuvreren door oneffen tuinen.

Meer weten over de Snapper Zitmaaier?

Wilt u weten welke Snapper zitmaaier bij ons te koop staat, en deze een keer in levenden lijve zien? Maak dan een afspraak via het nummer 0487-572424. Wij zijn elke werkdag van 08.15 tot 17.00 uur geopend, en op zaterdag van 08.15 tot 12.30 uur.

Neem contact op

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid.

Jan Peters en Zonen